Freightline Europe groeit dankzij een goede missie en visie

Eind vorige jaar heb ik het transportbedrijf bedrijf Freightline Europe uit De Lier mogen coachen en begeleiden naar een stabiele en professionele transport organisatie die klaar is voor de volgende stap.

Om kans te maken op een stap voorwaarts is een duidelijk en omarmde basis noodzakelijk. Een basis dat bestaat uit de persoonlijke drijfveren en gedeelde waarden van niet alleen de directie maar zeker ook de medewerkers van het bedrijf. Tenslotte moeten zij er met elkaar inhoud aan geven. Met elkaar hebben we onze visie en missie bepaald en voor de toekomst vastgelegd. Daarin past ook het inhoud geven van wat de werkelijke functie, bestaansrecht en onderscheidend vermogen van het bedrijf is. Van daaruit hebben we de organisatie klantgericht ingericht. Voor nu en klaar voor de toekomst.

Nieuwe missie en visie

De vastgelegde en door alle medewerkers gedragen functie is:

 “Wij dragen bij aan de gezondheid van de mensen in Engeland door te zorgen dat zij dagelijks voorzien worden van verse groenten en fruit”.

Dat is waar zij het voor doen en hun geld en waardering mee verdienen. Dit heeft het bedrijf op hun vrachtwagens als volgt tot uiting gebracht. Leuk om te vermelden dat de op de vrachtwagen met verse groenten en fruit spelende kinderen, de kinderen zijn van de trotse medewerkers van Freight Line Europe uit De Lier.

De verkregen positieve complimenten zijn enorm en motiveert de medewerkers in hun werk er met zijn allen wat van te maken.

Mijn complimenten voor deze heldere en enthousiasmerende uiting.

Freightline vrachtwagen