Veranderen Bouwen Groeien

Werk jij in een bedrijf of team dat een verandering of groei doormaakt? Heb je te maken met een wijziging in bijvoorbeeld organisatie, teamsamenstelling, structuren, werkwijzen, processen, producten of klanten?

Een verandering raakt iedereen in de organisatie, of je nu de algemeen directeur, bedrijfsleider, teamleider of een medewerker bent. In dit boek lees je hoe jij in een veranderende organisatie het beste uit jezelf haalt en hoe je anderen verder helpt.

Jos leert je op een pragmatische manier hoe je kansen kunt pakken, welke rol je ook hebt. Scepticisme, angst en terughoudendheid buigt hij om naar de absolute wil om mee te doen. Aan de hand van de ladder naar commitment en het Euro+ model, en door de in de praktijk getoetste ervaringen, tips en tools in dit boek, help je elkaar professioneel verder. Je leert hoe je als mens en als TEAM een professionele klantgerichte cultuur creëert, waarin iedere betrokkene optimaal tot zijn recht komt.

Pak je kans en doe mee met de groei van jouw veranderende organisatie: Win + Win = 3.

Wilt u het boek “Veranderen Bouwen Groeien” kopen? Dit kan bij Managementboek.nl. U kunt kiezen uit een paperback of een e-book.

 

Echt een boek waarbij management, maar zeker ook de medewerkers enthousiast worden gemaakt om er ieder vanuit zijn rol en verantwoordelijkheid een succes van te maken.
Janko van der Baan, Executive Director Scania Benelux

Bij elke verandering zou ik dit boek als bewustmakende leidraad aan alle medewerkers meegeven. Ik beveel Jos en zijn boek van harte bij u aan!’
Gerrit Zuurmond, Directeur De Jong Zuurmond


Over Jos van den Berg

auteur van het boekJos van den Berg heeft als medewerker, leidinggevende en later als coach en trainer, veel ervaring opgedaan met groeiende en veranderende bedrijven. Het is zijn passie om dagelijks een bijdrage te leveren aan mensen met plezier meer laten presteren. Door zijn harmonieuze communicatie te koppelen aan directheid, weet hij mensen te raken, zonder hen te kwetsen. Hij laat hen in de spiegel kijken, om te bepalen waar hun talenten liggen en hun gekoppelde energie zit.

Samen met de medewerkers, weet Jos problemen, kansen of wensen plat te slaan en tot de kern te komen. Hij creëert met de betrokkenen de benodigde energie, om er met elkaar iets van te maken.

 


Inhoud van het boek

In dit boek geeft Jos handvaten aan hoe medewerkers en leiders zelf hun invloed kunnen pakken om continu te verbeteren. Deze onderwerpen komen aan bod:

 

  • Waarom veranderen?
  • Wie profiteert van wie?
  • Leiderschapsprincipes van het Euro+ model

  • Businessmodel als kleurplaat
  • De ladder naar commitment
  • Als team aan de slag

Bestel het boek “Veranderen Bouwen Groeien” voor slechts € 22,50 via onderstaande knop!


Interview met Expertboek

In juli gaf ik een interview aan Daisy Goddijn van Expertboek over het tot stand komen van dit boek. De video staat op LinkedIn en is hieronder te bekijken door op de foto te klikken.