Wie is Jos?

Na mijn opleiding heb ik 25 jaar gewerkt in commerciële en leidinggevende functies met een diversiteit van medewerkers, teams en vestigingen. Denk aan binnendienst, facility, consultants, verkoopadviseurs en vestigingsmanagers. Van teamleider tot rayondirectie, met vallen en opstaan heb ik alles zelf meegemaakt.

Na deze leerzame periode heb ik mijn hart gevolgd door in 2002 over te stappen naar het vak van trainer, coach en dagvoorzitter. Samen met een 10-tal ervaren trainers, coaches, sprekers en leiders heb ik mij in een periode van enkele jaren het vak eigen gemaakt. Het was een voorrecht om door je directe collegae gecoacht te worden.

Omdat ik nu al weer vele jaren in dit vak actief ben, is het goed af en toe stil te staan bij het feit waar ik succes mee heb, waar ik specifiek voor (terug)gevraagd wordt en waar ik zelf ook energie van krijg. Met name de koppeling van de eigen praktijkervaring met het huidige vak van coach, trainer en dagvoorzitter maakt dat ik een pragmatische en resultaatgerichte vertaling naar de praktijk kan maken. Wat ik vooral terugkrijg van mijn klanten is dat ik hen op een inspirerende wijze help in hun ontwikkeling naar plezier en prestatie op het werk.

Graag geef ik u alle kennis, ervaring en adviezen mee om alles uit uw functie te halen en uw bedrijf optimaal te positioneren. Neem contact op!