Boek: Ik doe het ook voor jou!

voorbeeld 1

Jos van den Berg is een door de praktijk gevormde trainer, coach, dagvoorzitter en spreker. Vanuit de praktijk heeft Jos werkende weg zijn niet weg te denken Euro+ model ontwikkeld. Euro+ bestaat uit vier door iedereen te hanteren en gemakkelijk te onthouden principes.

Het gebruik van deze principes zorgt ervoor dat leidinggevenden met innerlijke rust en energieke daadkracht hun medewerkers de energie en het vertrouwen kunnen geven om het maximale uit zichzelf en het team te halen.

Euro+ ondersteunt leidinggevenden bij het doen wat nodig is en bij het brengen van een moeilijke boodschap.

Ik doe het ook voor jou

Hoe u het Euro+ methode kunt toepassen binnen uw organisatie leest u in dit praktische boek ‘Ik doe het ook voor jou’. Jos van den Berg laat in zijn boek ook volop voorbeelden voorbij komen om u te inspireren.

Wilt u het boek “Ik doe het ook voor jou!” kopen? Dit kan voor slechts € 18,95, inclusief verzendkosten via onderstaande knop!


Over Jos van den Berg

auteur van het boekJos van den Berg is een door de praktijk gevormde trainer, coach, dagvoorzitter en spreker. Begonnen bij de bank als jongste bediende om uiteindelijk lid van de rayondirectie te worden, besloot hij na 25 jaar van zijn passie zijn dagelijks werk te maken.

Met zijn pragmatische aanpak, respectvolle openheid en humor zorgt Jos ervoor dat zowel leidinggevenden als hun medewerkers in hun kracht komen te staan.

Wat ik vooral terugkrijg van mijn klanten is dat ik hen op een inspirerende wijze help in hun ontwikkeling naar plezier en prestatie op het werk.

Met name de koppeling van de eigen praktijkervaring met het huidige vak van coach, trainer en dagvoorzitter maakt dat ik een pragmatische en resultaatgerichte vertaling naar de praktijk kan maken.

 


Inhoud van het boek

In dit boek geeft Jos aan hoe u als leidinggevende vitaal blijft en het maximale uit uw team haalt. Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Hoofdstuk 1 Wie is Jos van den Berg
  • Hoofdstuk 2 Leidinggeven is een vak
  • Hoofdstuk 3 Euro+ model

  • Hoofdstuk 4 Iedereen is gelijkwaardig en niet iedereen is gelijk
  • Hoofdstuk 5 Niet tegen je zin in gelukkig zijn
  • Hoofdstuk 6 Openheid creëert onverwachte mogelijkheden

  • Hoofdstuk 7 Sla het plat
  • Hoofdstuk 8 De Ladder naar commitment
  • Hoofdstuk 9 My way of life

Bestel het boek “Ik doe het ook voor jou!” voor slechts € 18,95, inclusief verzendkosten via onderstaande knop!